Seguiment escolar

Amb noves aules!!!!

El Seguiment Escolar és el mètode educatiu de TUTOR INTEGRAL EDUCATION CENTER. És el nostre Reforç Escolar que amb més de catorze anys tan bons resultats ens ha donat formant a nois i adults de tota Montcada i Reixac. Però actualment també formen part de la nostra família alumnes de La Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda, Ripollet, Cerdanyola o Barcelona, tota una sorpresa traspassar l'àmbit local.

Des de l’octubre de 2014 fem les nostres classes a l’espai situat al carrer València 23-25, millor adaptat a les necessitats específiques del Seguiment Escolar i dels seus objectius orientat a la millora dels resultats acadèmics dels alumnes. Ja es notaven els resultats.

La novetat és que gener de 2016 ve amb canvis. Adaptem més aules pel Seguiment Escolat, anàvem una mica estrets i s’ha solucionat amb més aules amb més professors. També millorem la qualitat de les classes, cada professor atén menys alumnes. Disposarem de tres Aules; la Sala Gauss, la Sala Newton i la Sala Galileo.

Impartim classes a Primària, Secundària i Batxillerat. També preparem les proves d'accés a Formació Professional Grau Mig i Superior així com les proves de Majors de 25 i 45 anys. Fins i tot reforcem les Matemàtiques de nivell universitari.

Les classes són de grups reduïts i de manera personalitzada. A Primària prioritzem la comprensió lectora, l'ortografia, les operacions bàsiques i resolució de problemes i com a àrees; les matemàtiques, el castellà, el català i l'anglès, encara que es poden treballar altres àrees. A Secundària es pot treballar qualsevol assignatura però l'estrella són les matemàtiques i els idiomes i a Batxillerat prenen importància també, la física i la química.

Reforcem la lectura amb el nostre Pla de Lectura per fomentar aquest sa exercici que és asseure's i llegir, gaudir llegint. Continuem treballant la millora del Càlcul Mental ja que moltes vegades no ens adonem però la millor calculadora la tenim tots a sobre.

Tot això ho aconseguim amb professors que fan molt bé la seva feina amb anys d'experiència. Tenim diversos horaris ampliat el curs passat, adaptats a la necessitat de cadascú i la possibilitat de reforçar els exàmens a cada moment, fet que ens caracteritza.

Els resultats ens avalen!!!

Formem Montcada i Reixac!!!

Aprèn amb nosaltres
service
service
service
Assignatures

Totes les assignatures: Matemàtiques, Català, Castellà, Física, Química, Técniques d'Estudi, etc.

Cursos per a totes les edats i nivells; Beginner, Lower, Intermediate, First Certificate i Advanced. Continuem obrint nous cursos.

Des de Informàtica per als més petits fins a disseny web y programació en Java.

Contacta amb nosaltres
image
Calendari Acadèmic