Informàtica

I amb noves aules!!!

Ja no hi ha marxa enrere, la tecnologia ens envolta cada vegada més. La Informàtica forma part del més mínim detall de la vida quotidiana i ens hem de preparar pel futur que és el present, el nostre dia a dia.

L’ampliació del nostre espai amb noves aules ens permet no només mantenir sinó ampliar l’oferta en cursos amb aules més preparades. Ens permet redissenyar la nostra activitat i no només mantenir els cursos oberts sinó començar nous cursos que obrirem properament, us mantindrem informats.

Des de bon començament les classes d’Informàtica han format part de la nostra oferta educativa. Els cursos d’Ofimàtica, tant Office (Word, Excel, Powerpoint, Access,...) o de Programari Obert són els més emprats, així com els d'Internet.

També desenvolupem cursos de Creació de Pàgines Web; ensenyem aquelles eines necessàries per crear, mantenir i actualitzar la pròpia pàgina web com també formen part de la nostra oferta formativa els cursos de tractament d’imatge i de Mecanografia.

Per a totes les edats, de manera personalitzada amb grups reduïts, cadascú al seu ritme.

Us esperem amb els braços oberts, no us defraudarem

Formem Montcada i Reixac!!! també en Informàtica.

Aprèn amb nosaltres
service
service
service
Assignatures

Totes les assignatures: Matemàtiques, Català, Castellà, Física, Química, Técniques d'Estudi, etc.

Cursos per a totes les edats i nivells; Beginner, Lower, Intermediate, First Certificate i Advanced. Continuem obrint nous cursos.

Des de Informàtica per als més petits fins a disseny web y programació en Java.

Contacta amb nosaltres
image
Calendari Acadèmic