Anglès

amb noves aules!!!

L’anglès és l’idioma del món. La formació en idiomes és totalment necessària. Tant a nivell personal com laboral necessitem en la nostra formació acadèmica l’acreditació en llengua anglesa. Les oportunitats laborals i personals creixen amb l’anglès com les sortides de treball o d’oci a l’estranger però també ens permet la comunicació amb ciutadans d’altres parts del món.

TUTOR INTEGRAL EDUCATION CENTER imparteix classes d’Anglès per sisè curs consecutiu i volem fer-ho molts més. Cada vegada sou més qui confieu en nosaltres per aprendre aquesta llengua.

Aquest any, a més, hem ampliat el nostre espai amb noves aules. Més aules i més preparades per a la formació en aquesta llengua. El nostre local situat al carrer València 23-25 ens dona l’espai ideal per desenvolupar la tasca de l’ensenyament d’idiomes. Tenim els professionals, els materials, el ferm propòsit d’ensenyar bé l’idioma i ara també un nou espai per fer-ho amb noves aules.

Cursos per a totes les edats; Menors de 6 anys, Primària, Secundària, Batxillerat i Adults i tots els nivells: Beginner, Intermediate, First Certificate, Advanced i Proficiency.

Grups reduïts i homogenis; amb tots els elements necessaris per impartir la formació. Listenings, Readings, Gramàtica, Writings i amb un èmfasi molt gran als Speakings. Treballem tots els camps pel correcte aprenentatge de l’idioma. Els professionals amb anys de docència i experiència i l’ambient de treball és l’idoni per a aquest fi.

De moment l'experiència està sent immillorable amb molt bons resultats. Continuarem obrint nous Cursos. Esperem continuar amb la vostra confiança molts més anys.

Com a novetat aquest any augmentem l'oferta a l'estiu amb els nostres Cursos d'Estiu d'Anglès amb l'objectiu de practicar la llengua anglesa amb els Speakings i Listenigs o Writings com a eina essencial.

Apreneu anglès a TUTOR!!!

Formem Montcada i Reixac!!! també en anglès.

Aprèn amb nosaltres
service
service
service
Assignatures

Totes les assignatures: Matemàtiques, Català, Castellà, Física, Química, Técniques d'Estudi, etc.

Cursos per a totes les edats i nivells; Beginner, Lower, Intermediate, First Certificate i Advanced. Continuem obrint nous cursos.

Des de Informàtica per als més petits fins a disseny web y programació en Java.

Contacta amb nosaltres
image
Calendari Acadèmic